Hoe gaat het met

In deze rubriek laten wij regelmatig spelers aan het woord van Voetbal Academie Brabant die momenteel bij een BVO spelen. Als volgende speler in deze rubriek willen wij u voorstellen aan Milan Hofkens. Milan is een zeer behendige voetballer waar het plezier van af straalt en waarvoor je naar voetballen gaat kijken. Vele cursussen volgde hij bij ons en het resultaat kun je zien als je Milan ziet voetballen: een speler met lef, die zijn acties blijft maken ook
als het een keer niet lukt. Zijn vader Frans is al jaren een zeer gerespecteerde en gewaardeerde trainer bij Voetbal Academie Brabant.
Milan werd drie jaar geleden Nederlands Techniek Kampioen, speelt thans bij Willem II en heeft deze week een uitnodiging gekregen voor de Nederlandse Selectie O13. Voetbal Academie Brabant is supertrots op deze kanjer.
 
Naam: Milan Hofkens
Leeftijd: 12 jaar
Clubs waar je voetbald(e): sc t Zand, Willem 2 011,012,013
Positie: Rechtsbuiten
Wie is Milan: Een creative technische buitenspeler die graag de actie aangaat.
Wat zijn je herinneringen aan Voetbal Academie Brabant: bij VAB heb ik mijn techniek verbeterd, en mede hierdoor ben ik eerste geworden bij het NTK . De trainingen waren erg goed en erg leuk om mee te maken.
Wat heb je geleerd bij Voetbal Academie Brabant: Ik heb er veel trucjes geleerd en mijn techniek verfijnd
Wat zijn je sterke punten: techniek , creativiteit en tweebenig
Wie is je favoriete speler: Ronaldinho
Wil je nog iets kwijt aan Voetbal Academie Brabant: Dank je wel voor de goede techniek training en de leuke tijd
 
 
In deze rubriek laten wij regelmatig spelers aan het woord van Voetbal Academie Brabant die momenteel bij een BVO spelen. Als volgende speler in deze rubriek willen wij u voorstellen aan Joshua Keijser. Joshua is een zeer snelle moderne verdediger die al voor het 4e jaar bij Willem II speelt. Joshua is bij Voetbal Academie Brabant en is vorig jaar trainer geworden bij ons op de locatie VV DBS. Leuk toch om training te krijgen van een speler die bij een profclub speelt!
 
Naam: Joshua Keijser

Leeftijd: 13 Jaar

Clubs waar je voetbald(e): DBS En Willem II

Positie: Linksback

Wie is: Joshua Keijser is een voetballer van Willem II U14/C2. Dit seizoen is het wat zwaarder dan de eerdere seizoenen omdat ik een blessure heb. Ik heb last van groeipijn  aan mijn knie, door die blessure lig ik er al zeker 4 maanden uit en heb ik al  ongeveer  de helft van het seizoen al niet kunnen spelen.
Maar de laatste tijd heb ik al wel wat mee kunnen trainen, maar nog niet alles, want wij trainen 2 uur en daar doe ik dan rond de anderhalf uur van mee. Dus nu is het alleen nog maar rusten  en zorgen dat als ik weer helemaal mee mag doen dat ik dan ook weer op conditie zit.
 
Wat zijn je herinneringen aan Voetbal Academie Brabant:Mijn  beste herinnering is dat ik bij DBS de grote voetbal clinic had gewonnen en dat ik de volgende training bij SC ’t Zand had en dat die die ook had gewonnen en toen een training met PSV mocht meedoen

Wat heb je geleerd bij Voetbal Academie Brabant: Veel techniek en gewoon lekker je acties maken en elkaar een beetje dollen. 

Wat zijn je sterke punten: Ik ben snel, heb een goede techniek, en tactisch zie ik de ruimtes heel goed

Wie is je favoriete speler: Een speler waar ik nog veel van kan leren is Jetro Willems omdat hij een beetje dezelfde speelstijl heeft als ik.
 
 

 
In deze rubriek laten wij regelmatig spelers aan het woord van Voetbal Academie Brabant die momenteel bij een BVO spelen. Als volgende speler in deze rubriek willen wij u voorstellen aan Mika de Jonge. Mika is een speler die meteen opvalt als je gaat kijken naar een wedstrijd of training. Een mooie speler met een fantastische techniek en een geweldige traptechniek. Daarnaast is Mika een echte leider en nadrukkelijk aanwezig op het veld op een zeer stimulerende manier. Ook zijn natuurlijke leiderschap en houding maken van hem een speler waarvoor je graag naar voetbal gaat kijken. Ook op de trainingen is Mika zeer gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen. Mika speelt dit jaar voor het 2e jaar bij Willem II in een team met heel veel spelers die bij Voetbal Academie Brabant zijn opgeleid.
 
Naam: Mika de Jonge

Leeftijd: 11 jaar

Clubs waar je voetbald(e): DVO’60, RBC Roosendaal, Willem II Voetbalacademie

Positie: Linker middenvelder, Rechter middenvelder, (rechter) Centrale Verdediger

Wie is: Ik ben een jongen die in Roosendaal woont en heel graag voetbalt.

Wat zijn je herinneringen aan Voetbal Academie Brabant: Ik heb deel genomen aan de Nederlandse Techniek Kampioenschappen in Roosendaal en heb deze 2x gewonnen. Heb ook deelgenomen aan techniek trainingen bij de Voetbal Academie Brabant en ben uiteindelijk tijdens een training gescout door Willem II.

Wat heb je geleerd bij Voetbal Academie Brabant: Met name veel techniek en sneller handelen en ook door te trainen met jongens die bij een BVO speelden gezien hoe ik mijzelf moest ontwikkelen om ook (misschien) bij een BVO te kunnen gaan voetballen. Uiteindelijk is dat gelukt door te blijven trainen bij Voetbal Academie Brabant.

Wat zijn je sterke punten: Techniek en passing en traptechniek

Wie is je favoriete speler: Christian Eriksen en Paul Pogba.

Wil je nog iets kwijt aan Voetbal Academie Brabant: Ik hoop zo verder te gaan en daarbij hulp te krijgen van de trainers van Voetbal Academie Brabant.

 
In deze rubriek laten wij regelmatig spelers aan het woord van Voetbal Academie Brabant die momenteel bij een BVO spelen. Als eerste in deze rubriek willen wij u voorstellen aan Lucas van den Berg. Lucas heeft diverse jaren deelgenomen aan onze techniektrainingen op onze locatie DBS. Naast dat Lucas een hele leuke en gemotiveerde deelnemer was van onze trainingen, is hij ook de bedenker van de "walvispas". Een beweging die iedereen bij DBS nog steeds kent. In 2014 werd Lucas Nederlands Techniek Kampioen in de categorie 9-10 jaar.
  
Naam:Lucas van den Berg

Leeftijd:11

Clubs waar je voetbald(e): Bij DBS heb ik gevoetbald. Nu voetbal ik al 3 jaar bij Helmond Sport.

Positie: Middenvelder/ Verdediger

Wat zijn je herinneringen aan Voetbal Academie Brabant: Mede door de voetbalacademie ben ik 1ste geworden bij de NTK in 2014.

Wat heb je geleerd bij Voetbal Academie Brabant: Veel trucjes.

Wat zijn je sterke punten: Ben erg technisch en sterk aan de bal.

Wie is je favoriete speler: Cristiano Ronaldo

Wil je nog iets kwijt aan Voetbal Academie Brabant: Ik heb heel veel geleerd bij de voetbalacademie en het was ook erg leuk.